avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Data bonului fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Data bonului fiscal

buna am incheiat un contract eu fiind persoana fizica.... cu o firma de distributie butelii aragaz cand imi livreaza buteliile cam 1 data pe luna imi dau si bonurile fiscale pentru fiecare butelie care la randul meu le dau clientilor care cumpara butelii...avand in vedere ca data cand este emis bonul de firma respectiva nu coinide cu data cand vand eu butelia....este ok din punct de vedere legal?
Cel mai recent răspuns: lorena81 , utilizator 13:11, 16 Martie 2015
Nu. Pentru ca obtineti un venit pe care nu il declarati. (evaziune fiscala)
poftim? eu obtin un comision care este impozitat,,,,,nu aceasta este problema si bonul care il dau clientului ca nu corespunde data emiterii bonului cu data vanzarii buteliei.......totul este fiscalizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat inregistrata ambulant...? ContSters271762 ContSters271762 Buna ziua, am o casa de marcat inregistrata pt vanzari ambulant, intrebarea mea este ca daca la punctul de lucru al firmei prestez servicii de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Bonul fiscal obligatoriu versus refuzul comerciantului de butelii de aragaz de a-l elibera! COTYS COTYS De foarte multi ani, in numeroase localitati din intreaga tara, atat la statiile peco, cat si la livrarea buteliilor de aragaz pe baza de comanda, se refuza ... (vezi toată discuția)
Bon sau chitanta anny anny Pt distribuire de internet este obligatoriu bonul fiscal sau se pot da si facturi cu chitanta?precizez ca avem casa de marcat dar imi convine sa dam facturi pt ... (vezi toată discuția)