avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1903 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cheltuieli deductibile PayPal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cheltuieli deductibile PayPal

Buna ziua,

Intentionez sa achizitionez servicii IT de la o persoana din afara Europei, care insa nu are nici o firma sau PFA deschis.
Plata s-ar face prin PayPal, cu cardul firmei mele, din contul bancar al firmei mele, insa as dori sa stiu daca aceasta cheltuiala este deductibila, intrucat pe factura emisa de PayPal nu va aparea o firma, ci o persoana fizica, in dreptul furnizorului de serviciu.

Mai exact, as vrea sa stiu daca factura care va fi emisa de PayPal este legala si daca o pot folosi sau nu ca document justificativ pentru cheltuiala care va fi efectuata.
O factura poate fi emisa de o persoana fizica (PF nu PFA)?

Multumesc


Alte discuții în legătură

Firma web development, posibilitate de facturare persoana fizica ue sau non-ue Mrpu Mrpu Buna, Doresca sa aflu mai multe informatii despre posibilitatea facturarii persoanelor fizice aflate in UE sau non-UE. Eu ofer servicii de web ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal pierdut, cum inregistrez plata in contabilitate? Cris1971 Cris1971 Buna seara, am achizitionat un bun la care am factura (am downloadat-o de pe site-ul firmei) dar am pierdut bunul fiscal cu care am platit. Cum inregistrez ... (vezi toată discuția)
Pfa sistem real, normal neplatitor de tva pfabic pfabic Buna seara, Am un PFA in sistem real, neplatitor de TVA. Obiectul de activitate este: realizare software la comanda. Toti clientii mei sunt din UE si din ... (vezi toată discuția)