avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cumparare apartament tva 24%
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cumparare apartament tva 24%

Locuind cu parintii care sunt necasatoriti intr-un apartament in Bucuresti am hotarat sa ne mutam undeva in zona Rosu,zona in care nu ne-a placut si ne-am mutat inapoi in Bucuresti tot intr-un apartament.Acum din cauza ca suntem mai multi membri in familie am decis sa ne mutam iarasi intr-un apartament dar mult mai mare.Tata a vandut deja apartamentul insa la agentia imobilia unde s-a dus sa caute un alt apartament I-au spus ca de data aceasta va trebui sa plateasca un impozit de 24% sau tva.Cum este posibil asa ceva si cat ar trebui de fapt sa plateasca?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am nevoie de un sfat/ lege vă rog. sunt cineva de ... Lili-luci Lili-luci Bună ziua. Am nevoie de un sfat/ lege vă rog. Sunt cu cineva de 7 ani, necăsătoriți,eu din București,el din Timișoara. Avem un bebe de 10 săptămâni ... (vezi toată discuția)
Parintii vand apartamentul - fiica, ginerele si 3 minori raman pe drumuri? Locuinta pierduta! Ce pot face? Va rog sa ma ajutati intr-o problema foarte-foarte serioasa! Sunt casatorita am 3 fetite (8ani, 6ani, 1 luna )si locuiam ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are un fiu in casa parintilor sai? amiali amiali Buna ziua! Sunt o nora disperata!!! M-am casatorit acum 5 ani cu sotul meu si avem si o fetita impreuna. Din momentul in care ne-am casatorit am tot umblat ... (vezi toată discuția)