avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe tractor U 650
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe tractor U 650

Buna seara . Va deranjez cu o problema cu care ma confrunt la primaria din Stefanesti ,Arges. Detin un tractor u 650 inmatriculat la primarie cu nr galbene,pentru care mi se cere un impozit de [ 18 lei /200cm3] ca pentru un tractor inmatriculat pe judet , nu vor sa il incadreze la [ vehicole inregistrate ], spun ca primaria a hotarat sa perceapa aceas taxa ca pentru cele cu nr de judet...si in final astai legea...
Va rog sa ma ajutati ,cat ar trebui sa platesc ?
VA MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Conducere tractor(rutier/agricol) Liviu93 Liviu93 Buna seara. Detin un tractor de 90cp(66kw), inregistrat la primarie in Bucuresti( nr de inmatriculare B-10***).Tractorul este luat in leasing. Am la el doar ... (vezi toată discuția)
Cumparare autoturism si pastrare numar petre32 petre32 Legislatia actuala perimite ca un comparator din judetul Arges sa cumpere un autoturism din judetul Constanta si sa-i pastreze numarul de inmatriculare?..iar ... (vezi toată discuția)
Inscriere autoturism la primarie gigione01 gigione01 Am vazut zilele acestea circuland pe sosea un ARO cu numar de inregistrare de la Primarie. Eu am un Oltcit.Dar as vrea sa-mi iau una de teren din strainatate ... (vezi toată discuția)