avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Problema angajat agentie de pariuri sportive
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Problema angajat agentie de pariuri sportive

Buna seara,

Va contactez cu privire la o problema destul de delicata cu care ma confrunt in aceste momente si am mare nevoie de un sfat avizat.Am fost angajat in urma cu o saptamana de agentia de pariuri sportive Stanleybet pe postul de operator pariuri.Mentionez ca in prealabil am fost intr-un stagiu de 5 zile de training teoretic intr-un alt oras decat cel in care urma sa lucrez, iar urmatoarea saptamana am stat efectiv in training in agentia cu pricina, despre care am aflat ulterior, de la fostii operatori, ca ar fi o agentie de cartier "problema".Dupa ce am finalizat tot acest training am inceput saptamana trecuta munca propriu-zisa ceea ce presupune a lucra 12 ore pe zi singur in agentie.Dupa 3 zile de munca efectiva fara niciun fel de problema, a patra zi mi s-a imputat faptul ca am iesit lipsa 992 de lei in casierie, aceasta lipsa reiese din jocul la aparate, precizez ca sunt doar 2 in agentie, iar acum sunt presat sa aduc bani de acasa sa acopar gaura ori sa mi se opreasca din salariu ceea ce nu mi se pare deloc normal deoarece chiar daca sunt la inceput in acest domeniu tocmai de aceea am avut mare grija cu banii fiind foarte atent la incasari si plati numarand chiar si de 3 ori banii.Ideea este urmatoarea modul cum procedeaza acest manager regional al firmei in cauza imi ridica mari semne de intrebare, mai ales ca nu sunt singurul caz de acest gen, majoritatea operatorilor care au lucrat la aceasta agentie au avut intocmai aceeasi problema.Primul lucru suspect a fost in momentul in care m-a intrebat 1."hai sa rotunjim sa fie 1000, iti iei tu diferenta dupa, de unde nu stiu, nu ca ar fi o avere..." 2.m-a sunat sa-mi spuna ca are o inregistrare video pe stick si daca pot sa merg cu laptop-ul meu personal sa ma intalnesc cu el in masina lui intr-o parcare in oras sa-mi arate unde am gresit...Vreau sa va spun ca am fost, recunosc ca nu cred sa fi fost o idee prea stralucita dar doar sa ma lamuresc si nici pe departe nu a fost vorba despre ceva clar.In tot acest timp nu am cedat si am zis ca nu dau nicio declaratie si nu ma consider vinovat cu nimic, sa vina cu dovezi clare si i-am cerut o expertiza a aparatelor,Vazand ca nu cedez presiunilor azi a venit la agentie cu o hartie(copie xerox spunand ca originalul este la ei, cum altfel?!) cum ca expertiza a fost facuta si ca aparatele sunt OK, deci eu sunt vinovat.A zis ca pot sa pastrez copia si ce am de gand semnez declaratia cum ca as fi de acord sa dau banii sau mergem maine la politie?, ceea ce nu ma sperie absolut deloc.Iar in tot acest timp era foarte grabit sa plece ceea ce a si facut intr-un moment de aglomeratie s-a facut nevazut cu hartie cu tot, cand eu puneam bilete si nu puteam fii atent.Nu vreau sa par paranoic dar tind sa cred ca toate aceste situatii si discutii confuze nu sunt coincidente si este un plan prestabilit.In acest caz cum ar trebuisa procedez, care ar fi urmatorul pas ? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: SonyaBlade , utilizator 23:17, 25 Februarie 2017
Puteti sesiza institutiile abilitate cu drept de control - ANAF, Politie - Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice.
Pana la urma cum s-a rezolvat treaba?
In ce oras ai fost?
P.S. Vreau sa aplic si eu pentru un post de operator PC si ma intereseaza sa nu patesc la fel.
Mersi de raspuns!
Si eu vreau sa stiu cum s a rezolvat. Vad ca la toate agentiile asa se procedeaza cu angajatii noi .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin - amenda administrativa, termen plata weedmastersr weedmastersr Anul trecut in Iulie de la un magazin Auchan am sustras 2 stick-uri usb in doua ocazii in valoare de 120 de lei. Mai tarziu in Septembrie mam intors si am mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o mare nelamurire si v-as ruga din suflet sa ma ... MSebastian MSebastian Buna ziua. Am o mare nelamurire si v-as ruga din suflet sa ma ajutati daca este posibil. Am incheiat un contract de colaborare, prestari servicii de ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu goldencobra goldencobra Daca s-a mai dicutat asemenea subiect,imi cer scuze,..pe scurt...eu lucrez in strainatate,ma duc acasa cam de 4-5 ori pe an la intervale stabilite pentru ... (vezi toată discuția)