avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum pot deschide punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum pot deschide punct de lucru

Am facut un SRL in alt judet si vreau sa deschid punct de lucru la Bucuresti, nu am avut nici un fel de activitate pe acest SRL si nu sunt platitor de TVA asha ca nu am nr de registrul comertului,
Intrebari:
1. Cand inchiriez un spatiu comercial ce trebuie sa declar si unde.
2 . Ce act trebuie incheiat cu mine si proprietarul imobilului pe care il inchiriez.
3. Pot schimba sediul SRL-ului definitiv la Bucuresti daca imi fac buletin de bucuresti?
4. Pe acte apare si tatal meu ca asociat , va trebui sa semneze si el ceva pentru respectivul punct de lucru deschis la BUC?

in primul rand nu stii ce ai: daca ai facut SRL-ul si l-ai inregistrat la RC din judet trebuie sa ai numar de inmatriculare; daca nu l-ai inregistrat la RC inseamna cu nu ai facut nimic, deci nu ai firma. in continuare totul cade.
daca ai facut inregistrarea, inchirierea se face pe firma si trebuie sa semnezi cu proprietarul spatiului un contract de inchiriere.
ca sa muti sediul firmei in Buc nu trebuie sa ai buletin de Buc, ci doar un spatiu in Buc unde pui sediul firmei. toate actele ce tin de firma trebuiesc semnate de toti asociatii.
data viitoare fii mai explicit.
elena
Esti tare comic...suna ca in filmul ala super vechi si fain!Actele se fac in locul unde s-a infiintat firma.Mergi la ORC sau la un consilier si faci un act aditional de infiintare punct de lucru.Iti trebuie un contract de inchiriere cu cel din bucuresti de unde deschizi sediul secundar si un extras CF de la judecatorie pt,punctul de lucru,sa dovedeasca ca cei ce ti-au inchiriat sunt proprietari.Cel putin asa cer judecatorii de la noi din Sibiu...Completezi niste cereri...Normal ca trebuie sa semneze si tatal tau daca e asociat,asta in cazul in care nu ai procura de la el,pe care o poti face in fata oricarui notar public.Pt mai multe informatii...ancabaciu2004@yahoo.com.
scuze am doar 21 de ani si nu am experienta in domeniul juridic, eu ma pricep doar la partea mea de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma Andreea2008 Andreea2008 Buna seara, Am domiciliul in Bucuresti si doresc sa infiintez o firma in Maramures. Se poate? Ce acte am nevoie? Multumesc (vezi toată discuția)
Infiintare firma intr-un judet, punct de lucru alt judet gianina stanescu gianina stanescu Buna seara, As dorii sa deschid o firma cu sediul social in judetul DB si un punct de lucru in PH. Spatiu pt punctul de lucru va fi inchiriat. Nelamurimea ... (vezi toată discuția)
Cum pot demonstra ca lucrez in bucuresti dwi dwi Intrebarea mea este: daca societatea la care lucrez are sediul social in Ilfov si punctele de lucru din Bucuresti nu sunt declarate la RC intrucat desfasoara ... (vezi toată discuția)