Intrebarea mea este: daca societatea la care lucrez are sediul social in Ilfov si punctele de lucru din Bucuresti nu sunt declarate la RC intrucat desfasoara activitati de constructii( sezoniere in baza contractelor cu beneficiarii) mi-a eliberat adeverinta in care atesta ca am lucrat la un santier din Buc ar trebui ca aceasta adeverinta sa fie suficienta pentru a demonstra autoriltatilor locale ca EU LUCREZ IN BUC?Ce alte acte as putea aduce alaturi de adeverinta pentru a demonstra acest lucru?
Puteti lucra in Bucuresti,iar sediul social este in judetul Ilfov,dupa cum,de altfel,relatati.Dvs.sunteti angajat la o societate cu sediul in judetul Ilfov,ceea ce scrie pe antetul actelor oficiale emise,deci si al adeverintei dvs.Pe adeverinta se trece doar sediul firmei,nu si al eventualelor puncte de lucru.In adeverinta se poate scrie doar ca deserviti punctul de lucru situat in orasul "X"
In mod normal si corect dvs lucrati pentru firma X cu sediul in Ilfov. La ce va ajuta faptul ca vreti sa demonstrati ca lucrati efectiv pe un santier in Bucuresti?
In c.i.m. trebuie sa fie specificat faptulca lucrati la punctul de lucru din Bucuresti.
~ Conținut șters la cerere ~
Alte discuții în legătură
Cum pot deschide punct de lucru
Am facut un SRL in alt judet si vreau sa deschid punct de lucru la Bucuresti, nu am avut nici un fel de activitate pe acest SRL si nu sunt platitor de TVA asha ... (vezi toată discuția)