avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Numele meu este Costel și caut antepriza de lucrări ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Numele meu este Costel și caut antepriza de lucrări speciale ...

Numele meu este Costel și caut antepriza de lucrări speciale si izolatii tehnologice buc. ( T.G.A.L.S.I.T. )la care am lucrat începând cu anul 1982 până în 1992.
Mă poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: mihailacostel@41yahoo.com , utilizator 20:01, 31 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trustul-antrepriză generală de lucrări speciale și izolații tehnologice București. a devenit Stizo S.A. . care a fuzionat cu Stizo Invest SA
[ link extern ]
Multumesc pentru raspuns...voi ajunge la adresa pe care mi-ati trimis-o și v-as mai ruga , dacă sânteti amabil, în ce grupa de munca se încadrează ținînd cont ca eu eram calificat în meseria de tinichigiu in constructii dar lucram și cu vata de sticla cu care izolam (imbracam) conducte de apă caldă pentru termoficare sau diverse bazine și multe altele.
Am lucrat și la izolarea acoperisurilor la diverse unitati cu carton asfaltat și smoala pe care o fierbeam în cazane la temperaturi foarte ridicate.
Ultima modificare: Joi, 27 August 2020
mihailacostel@41yahoo.com, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti beneficia de grupa de munca numai daca societatea si locul de munca au fost incadrate in grupa de munca si dvs ati fost nominalizat printr-un document intern al firmei ca beneficiar de grupa de munca.

HG 1123/1990
art.1
Personalul care este în activitate și care a lucrat la locurile de muncă sau activitățile cu condiții de muncă nocive, grele sau periculoase de pe șantierele de construcții-montaj, grupurile de șantiere și întreprinderile-șantier, inclusiv unitățile de deservire ale acestora: bazele de producție, depozitele, laboratoarele, unitățile de mecanizare se încadrează în grupa a II-a de muncă în vederea pensionării, pentru întreaga perioadă efectiv lucrată după 18 martie 1969.

Va multumesc frumos...am găsit societatea și am vorbit vorbit cu dumnealor, acum astept adeverința .
Va raman îndatorat, cu respect pentru cei ce faceti al d.voasta Costel M.
Cornel Vasile a scris:

Puteti beneficia de grupa de munca numai daca societatea si locul de munca au fost incadrate in grupa de munca si dvs ati fost nominalizat printr-un document intern al firmei ca beneficiar de grupa de munca.

HG 1123/1990
art.1
Personalul care este în activitate și care a lucrat la locurile de muncă sau activitățile cu condiții de muncă nocive, grele sau periculoase de pe șantierele de construcții-montaj, grupurile de șantiere și întreprinderile-șantier, inclusiv unitățile de deservire ale acestora: bazele de producție, depozitele, laboratoarele, unitățile de mecanizare se încadrează în grupa a II-a de muncă în vederea pensionării, pentru întreaga perioadă efectiv lucrată după 18 martie 1969.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrarea in grupele de munca tudorica lidia tudorica lidia va rog sa-mi spuneti daca personalul medicalcare lucreaza in serviciile de anestezie terapie intensiva, terapie intensiva si unitatile de primire urgente din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,as avea nevoie de o adeverință de munca pt tatăl ... Claudia2910 Claudia2910 Bună ziua,as avea nevoie de o adeverință de munca pt tatăl meu care a lucrat la Trustul de lucrari speciale București,cu sediul în Popesti Leordeni anii ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensie - perioada lucrata in grupa ii de munca nevalorificata flaviusdani flaviusdani buna ziua,am si eu o intrebare in speranta ca imi poate raspunde cineva.tata a lucrat ca primitor/distribuitor carburanti la mectrans sa in perioada ... (vezi toată discuția)