avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depunere certificat medical la casa de sanatate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depunere certificat medical la casa de sanatate

Am 2 concediii medicale in doua luni diferite, unul cu codul 01 si cel de al doilea cod 9 ( ingrijire copil bolnav). Mai este necesara depunerea acestor certificate medicale ca Casa de Sanatate, daca valoarea acestora nu depaseste valoarea lunara de plata corespunzatoare?
Cel mai recent răspuns: Floarea Sandru , Contabil 12:02, 18 Martie 2015
Daca suma de recuperat din indemnizatii aferente certificatelor medicale este mai mica decat suma datorata FNUASS, nu mai este necesara depunerea certificatelor de concediu medical la Casa de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical alexanstanescu@yahoo.com alexanstanescu@yahoo.com un concediu medical cu cod de indemnizatie 06 si cod de diagnostic 651, poate fi \"in continuare\" la un certificat cu cod de indemnizatie 01 si cod de ... (vezi toată discuția)
Intocmire cerere recuperare concedii medicale fnuass DerGolem DerGolem Buna ziua! Se poate sa-mi spuneti va rog daca am intocmit bine cererea pentru recuperarea banilor de la FNUASS? Am urmatoarele date: Luna ianuarie - 4 ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume cm, de la fnuass cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema: am o salariata care pe toata durata sarcinii, a stat in concediu medical, acordat fie de medicul de familie, fie de ... (vezi toată discuția)