avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Cand primesc raspuns de la CEDO?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Cand primesc raspuns de la CEDO?

in noiembrie 2014 am trimis la CEDO o plangere cu formular, înscrisuri, date de contact.. dar pana in prezent nu am primit nimic.
este normal? nu trebuia sa primesc o confirmare ca plangerea mea a fost inregistrata si nr. de dosar?
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 18:24, 17 Martie 2015
Veti primi raspuns in maxim 6 luni de la trimiterea inscrisurilor.
Stimat forumist,

Răspuns bineînțeles că veți primi, conform cutumei, în perioada arătată de colega mea.

Poate v-ar fi uil să observați și cele discutate aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns cedo asaafostsafie asaafostsafie buna ziua am trimis la cedo o plangere din septembrie 2013 si nu am primit decat confirmarea de primire .unde pot afla mai multe despre dosar ? (vezi toată discuția)
Cedo octavian77 octavian77 vreau sa trimit o cerere la cedo si as vrea un model de cerere si unde as putea gasi protocoalele si articolele Cedo in limba romana. Va multumesc (vezi toată discuția)
Despãgubiri conditii de detentie vaymoka vaymoka am fost arestat timp de 45 de luni , iar ultimele 30 am stat la penit. focsani. dupa ce am iesit, in 8 apr., am depus plangere la judec. focsani impotriva ... (vezi toată discuția)