avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Subventie APIA
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Subventie APIA

Buna ziua tuturor.
Am sa va multumesc anticipat pentru solutii sau sfaturi.
Persoana A face un contract de inchiriere cu persoana B pe o suprafata de teren.
Conform contractului si legii, persoana A se duce la APIA si inainteaza actele pentru subventia pe teren. Dar in acelasi timp se duce la APIA si persoana B si depune actele pentru subventie. Tot conform legii, daca exista doua sau mai multe solicitari pentru subventie pe aceiasi suprafata sunt doua solutii legale: subventia se blocheaza sau in cazul in care sa spunem persoana B renunta in favoarea persoanei A, aceasta va lua subventia.
In cazul de fata, persoana B renunta in favoarea persoanei A daramandoi merg la un notar in fata caruia persoana A se angajeaza in scris ca va returna persoanei B subventia. Si asa, persoana B se alege si cu chiria pe teren si cu subventia aferenta acestuia, legea spunand ca dreptul la subventie revine persoanei care lucreaza terenul, respectiv persoana A.
Intrebare: Poate refuza persoana A returnarea subventiei catre persoana B, chiar daca au incheiat un act notarial?

Alte discuții în legătură

De ce trebuie sa platim pentru greselile altora iongavrila iongavrila parintii mei au primit o notificare conform careia trebuie sa returneze toti banii primiti de la APIA pentru terenuri din anii 2008 -2009,la baza acesteia ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda reziliat. arendasul primeste in continuare subventia rolex rolex Un contract de arenda a fost reziliat iar notificarea s-a facut prin executorul judecatoresc conform clauzelor contractuale. Desi Primaria la care este arondat ... (vezi toată discuția)
Abuz grosolan, marca apia herdaflorin herdaflorin Buna ziua. As dori sa va expun un caz despre subventia la ha primita de la APIA\' - in 2008 mama mea, care detine 3 ha de teren arabil, a depus cerere de ... (vezi toată discuția)