Buna ziua!
Am o nelamurire legata de inscrierea aportului in numerar in RJIP (de la 1.03.2015). Daca eu, ca persoana fizica(din buzunarul meu) am achitat impozitul pe venitul PFA, mai trebuie sa trec in RJIP suma de 74 lei (din declaratia de impunere pe trim I din 2015) ca aport in numerar si abia apoi sa inregistrez aceasta suma ca si cheltuiala? Sau pur si simplu inregistrez doar cheltuiala de 74 lei in RJIP la "Plati in numerar".
Decontari pfa
danutza777
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea nelamurire. In cazul unui PFA, operatiunile de decontari (retrageri/depuneri de numerar din banca de catre ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.