avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Aport in numerar RJIP
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Aport in numerar RJIP

Buna ziua!
Am o nelamurire legata de inscrierea aportului in numerar in RJIP (de la 1.03.2015). Daca eu, ca persoana fizica(din buzunarul meu) am achitat impozitul pe venitul PFA, mai trebuie sa trec in RJIP suma de 74 lei (din declaratia de impunere pe trim I din 2015) ca aport in numerar si abia apoi sa inregistrez aceasta suma ca si cheltuiala? Sau pur si simplu inregistrez doar cheltuiala de 74 lei in RJIP la "Plati in numerar".
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:28, 18 Martie 2015
Direct cheltuiala
Registrul poate sa fie negativ.
Nu este registru de casa....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin 170/2015 - contabilitate partida simpla Rusty Rusty S-a publicat vreun Ordin referitor la Registrul de evidenta fiscala? In ordinul 170/2015 nu se mentioneaza nimic despre Registrul de evidenta ... (vezi toată discuția)
Decontari pfa danutza777 danutza777 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea nelamurire. In cazul unui PFA, operatiunile de decontari (retrageri/depuneri de numerar din banca de catre ... (vezi toată discuția)
Cum inregistrez in rjip o cheltuiala platita in numerar din banii personali? stefan0990 stefan0990 Buna ziua, Am fost saptamana trecuta la ANAF pentru a achizitiona registrul unic de control pentru PFA-ul meu. Mi s-a inmanat factura pe PFA. Eu tot ... (vezi toată discuția)