avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PFA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PFA

Observ ca sunt din ce in ce mai multe firme in Romania care ii obliga pe angajati sa-si infiinteze PFA (ex. saloanele de infrumusetare, firmele de asigurari, call center-ele, birourile de traduceri, firmele de contabilitate...)?
De ce?
Care sunt (dez)avantajele unui PFA, atat pentru angajat, cat si pentru angajator?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 17 Martie 2015
Avantajul este mai mult pentru angajator - neplata unor taxe la stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Call center Angelica Pirvu Angelica Pirvu As dori sa infiintez un call center (dispecerat) pentru taxi. As vrea sa stiu actele necesare. (vezi toată discuția)
Infiintare firma prestari servicii medicale Lauraa1 Lauraa1 Buna ziua! O sa colaborez cu o clinica medicala, si am nevoie de o firma, cum pot face firma? PFA este mai avantajos? Despre impozitul de 3 % ce imi puteti ... (vezi toată discuția)
S.r.l. , p.f.a. sa i.i. fast-food fast-food ma gandesc sa deschid o afacere : rulota fast-food, care varianta este mai acceptabila privind plata taxelor si a actelor. Rulota nu vreau sa o pun intr-un loc ... (vezi toată discuția)