avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare permis conducere

Buna ziua.
Am avut un accident rutier...eu fiind soferul..

Mentionez ca eu nu mai am permis de 1 an si jumatate ( de cand s-a intamplat accidentul ), timp in care s-a derulat si procesul . Acu s-a terminat iar In urma procesului mi s-a dat 5 luni cu suspendare .
Cand pot sa imi recuperez permisul ?
bustiuc elena a scris:

dupa 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare puteti da examen pentru permis....in urma condamnarii( probabil ati fost condamnat pentru vatamare din culpa) permisul se anuleaza.

corect =D>=D>=D>
Numai dupa 1 an de la ramanerea defintiva a hotararii .
Editati mesajele pentru ajustarea acestora .Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Iunie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie curtea de apel marian-ene marian-ene Solutie: Admite recursul formulat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad împotriva sentintei penale nr. 235 din 08 Mai 2012 a Judecatoriei BÂRLAD, ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu aplicarea art. 81 cod penal - termen obtinere nou permis idaady idaady Solutie: În baza art. 178 alin. 1, 2 C. pen., cu aplicarea art. 3201 alin. 7 C.proc.pen., condamnă pe inculpatul ...................................., la ... (vezi toată discuția)
Detalii sentinta de condamnare pentru art 87 al.1 din oug.195/2002 alecs_busty alecs_busty Solutie: În baza art. 87 alin. 1 din O.U.G. 195/2002., cu aplicarea art.320 indice 1 alin.7 C.p.p. condamnă pe inculpatul P A M la pedeapsa de 8 luni ... (vezi toată discuția)