avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua

As dori sa stiu cine va plati(si pentru cat timp) asigurarile de sanatate si cotizatia la pensii daca,pentru a lucra in strainatate,o persoana angajata la stat va beneficia de concediu fara plata pe 1 an de zile. Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:35, 17 Martie 2015
Nu-i va plati nimeni aceste contributii pe perioada CFP. Persoana in cauza poate incheia un contract de asigurare, pentru perioada respectiva, cu Casa de Pensii, Casa de Asigurari de Sanatate si AJOFM-ul in raza carora domiciliaza.

CFP nu constituie vechime in munca si nici stagiu de cotizare la pensie, sanatate si somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributiile la stat pentru vechime irayysa irayysa As dori sa stiu si eu cum pot proceda pentru a avea vechime in munca( unde imi pot plati contributiile la stat) ,eu sunt in somaj pana in iunie 2013 si as ... (vezi toată discuția)
Contract de munca fara intrerupere AdelinaAde AdelinaAde Buna ziua , Cate zile din luna ar trebui sa lucrez ca sa nu am intrerupere in contractul de munca ? La locul de munca unde activez lucrurile s-au complicat ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata Ramonapintilie Ramonapintilie Buna ziua! Fiindu mi acceptat concediu fara plata ma intereseza dak la revenirea pe post pot beneficia in anul 2011/2012 de concediu de maternitate cu toate ... (vezi toată discuția)