avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program de lucru

buna ziua...lucrez in cadrul unei politii locale dintr-un anumit oras din Romania..ce vreau sa va intreb este care este de fapt programul de lucru? per exemplu..in mod normal esti pontat 8 ore pe zi dar efectuam 8 ore in strada plus timpul petrecut la sectie si plus timpul de a ma deplasa in post si inapoi la sectie..nu de alta dar eu sunt platit 8 ore si de fapt am arma timp de 9 ore la mine..sa va explic un caz care se repeta zilnic si care a avut loc ieri..suntem obligati sa ajungem la sectie la ora 13.45..se face instructajul si dupa plecam in postul repartizat..unde ajungem pe la ora 14.30-14.45..stam in post pana la ora 22.30 cand suntem schimbati..luand mijlocul de transport in comun ajung la sectie la ora 23 cand predau armamentul..deci eu sunt la servici 9 ore si ceva ..cel putin asa socotesc eu de la intrarea in sectie pana la iesirea totala dupa munca..nu ar trebui de fapt sa fiu platit pentru timpul in care am arma la mine? daca punem cate 1 ora in fiecare zi la 22-23 de zile lucratoare se aduna inca cel putin de fapt macar 420 de ore de munca care nu sunt platite .ce pot face in cazul acesta si cum sa contest? va multumesc anticipat pentru raspunsurile acordate

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare necro30lc necro30lc buna ziua...lucrez in cadrul unei politii locale dintr-un anumit oras din Romania..ce vreau sa va intreb este care este de fapt programul de lucru? per ... (vezi toată discuția)
Schimbarea organizarii firmei fara acte aditionale din cauza epidemiei jack_oatt jack_oatt Lucrez la o firma de testare software. Acestia doreau sa implementeze de ceva timp un program de lucru in doua ture dar au reusit doar partial. In contract ... (vezi toată discuția)
Timpul de lucru in delegatie ddoinatm ddoinatm in calitate de salariat al unui SRL, sunt trimis in delegatie in alta localitate decat in cea care lucrez, iar timpul de deplasare este de aproximativ 7 sau 8 ... (vezi toată discuția)