Bună seara! am fost anunțată ca în urma unui proces _prin care am solicitat daune_cu o societate de furnizare a energiei electrice,instanța a respins cererea cu drept de apel în 30 de zile!Ce șanse am ca la un eventual apel sa se schimbe aceasta hotărâre? Cum pot ajunge cu dosarul la CEDO?
din punctul meu de vedere, majoritatea dosarelor pentru daune si chestii de genul, la curtea de apel li s a facut dreptate. am asistat la vreo 5 procese in care societatile de asigurari erau parti parate si s a facut dreptate celor ce au solicitat daune sau despagubiri ! va doresc succes !
Trăim într o tara în care dreptatea e subiectiva, consider ca mi s a făcut o nedreptate, am câștigat după ffff multă rabdare procesul cu aceasta multi - națională, adică după 4 ani, ani în care logic mi au fost aduse diverse prejudicii; așa încât nu văd dreptatea.....
Incercati sa va concentrati pe caile de atac interne cu CEDO este alta poveste ,toti justitiabilii au impresia ca acolo se produc minuni dar nu prea este asa.Discutati cu av care v-a reprezentat sau daca nu ati avut un av angajati-va.Apelul tb formulat in functie de motivarea de la fond.Succes.
Mulțumesc de răspuns! Am avocat, doar ca fiind un proces cu e on Moldova, procesul s a judecat la Iași, iar eu nu am încredere deloc în felul în care se judeca aceasta cauza.E un proces de daune, mai mult morale, urmarea fireasca a unui proces întins de a lungul a 5 ani, pe care l am câștigat în final, instanța obligându i la refacerea instalației electrice; dar e logic pentru orice neavenit ca 5 ani fără energie într un imobil e ca și cum ai testa traiul în Africa. Daca d l .....dl judecător ar sta o saptamana fără energie ar înțelege poate esența prejudiciului adus! În fine , sant curioasa sa aflu motivația. ...aștept comunicarea....apoi sa încerc strămutarea apelului la București, cred ca așa ar fi corect, nu?
Nu vreau să vă supăr, dar dvs va trebui, în primul rând, să aveți în vedere că genul de întrebări pe care le puneți nu pot genera decât discuții de genul ,,dat cu presupusul,, lipsite de o importanță concretă.
Cât despre strămutere, CEDO - nu sunt lucruri atât de simlple pe cât credeți. Cel mai bine ar fi să discutați cazul cu avocatul dvs, pentru soluții eficiente.
Proces
cosu14
am un proces pt obtinerea imobilului din mainile camatarilor insa acest proces pe langa faptul ca intampina o serie de piedici atat din partea judecatorilor ... (vezi toată discuția)