am un proces pt obtinerea imobilului din mainile camatarilor insa acest proces pe langa faptul ca intampina o serie de piedici atat din partea judecatorilor care mai de care mai corupti nu se poate desfasura in mod corect si datorita faptuluio ca de cate ori m prezint la infatisarea stabilita de instanta ..desfasurarea se amana....
in acest an s-a amanat in fiecare luna datorita faptului ca reclamatul respectiv un camatar care e mana in mana cu aproape toata judecatoria sibiu...ori nu se prezinta ori mai nou de fiecare data pe el il tot parasesc avocatii...motiveaza ca a plecat avocatul,luna urmatoare avocatul lui zice ca trebuie sa ia cunostinta de caz...luna cealata ii pleaca si acesat,vine altul si tot asa...procesul nu se poate desfasura din acest motiv...cat timp...chiar nu exista o limita pt asa ceva....?...precizez ca reclamatul nu s-a prezentat la nici o infatisare pana acum pe motiv ca nu a primit nici o instiintare pana in perzent de la instanta..nu se poate asa ceva...procesul se desfasoara de 5 ani de zile....cu amanari si alte piedici...cat mai continuam asa...chiar nu se poate stabili odata....?chiar nu se poate face dreptate..?....oare sa fie chiar asa penibil sistemul juridic romanesc?....unde m-as putea adresa la o onstanta europeana sau...trebuie sa apelez in afara caci aici nu se mai poate ....daca nu cunosti pe nimeni..nu ai parte de dreptate..
Aveti posibilitatea sa solicitati la Inalta Curte de Casatie si Justitie stramutarea procesului.... iar cererea motivata corespunzator va ajuta in acest caz.
Daca nu vi se da castig de cauza, formulati toate caile de atac prevazute de lege (apel, recurs) si apoi adresati-va CEDO unde veti fi despagubit pentru nerespectarea dreptului la un proces echitabil INTR-UN TERMEN REZONABIL. Daca ati ajuns la 5 ani doar cu amanari, e CLAR ca nu s-a respectat termenul REZONABIL de a judeca o cauza, asa cum prevede Conventia Europeana a Drepturilor Omului. Mult succes.
Nu este desigur o consolare sa-ti spun faptul ca eu sunt parte la un proces legat de o proprietate-- atentie !!!!- de zece(10) ani....si judecatorul tot repune pe rol procesul (de 3 ori pana acum)si nu am trecut de fond.Mai e cale lunga pana la sfarsit si iata ca din cauza sistemului sau judelui (nu stiu) ! o sa imbatranesc si nu o sa ma bucur de proprietatea cumparata de mine cu buna credinta...peste cativa ani va fi degeaba !!!dar asta e realitatea romaneasca!!! A!sa mai spun ca asta se intampla in frumosul oras GIURGIU .
Amanare
ContSters42707
La cate zile inainte de infatisare trebuie depuse acte noi astfel ca partea adversa sa nu poata cere amanare pentru luare la cunostinta? Ajung 7 zile? (cauza e ... (vezi toată discuția)
Proces
LEELOO75
Buna seara
Va deranjez cu o intrebare:
Daca matusa mea este reclamant intr-un proces dar din motive de sanatate nu se poate prezenta la noua infatisare ce ... (vezi toată discuția)