avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROCES
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROCES

Buna seara
Va deranjez cu o intrebare:
Daca matusa mea este reclamant intr-un proces dar din motive de sanatate nu se poate prezenta la noua infatisare ce trebuie sa depuna la tribunal pentru amanare.
Cel mai recent răspuns: LEELOO75 , utilizator 21:44, 10 Aprilie 2010
o dovada care sa ateste starea ei proasta de sanatate, un act medical sau ceva de genul. Multa bafta
O c erere de amanare la care sa ataseze o adeverinta, sau copia unui act medical, pentru a justifica lipsa si motivul amanarii,
poate formula cerere de amanare insotita de o copia unui certificat medical sau daca in cauza respectiva a apelat la serviciile unui avocat, acesta o va reprezenta
va multumesc tare mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima înfățișare la divort LLia LLia Date - Prima înfățișare de divort, avocatul reclamantului a depus cu o zi anterior ședinței o adeverința medicală - S- a amânat ședința. ... (vezi toată discuția)
Amanarea pronuntarii unei sentinte adi_2010 adi_2010 Sunt la a 4-a amanare a pronuntarii unei sentinte. Este un caz des intalnit si care ar fi cauzele? (vezi toată discuția)
Doresc un raspuns urgent ietam ietam Va rog sa-mi spuneti daca o citatie trebuie sa fie insotita si de motivul pentru care este chemata o persoana. Nu e la prima infatisare, persoana stie, e vorba ... (vezi toată discuția)