avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doresc un raspuns urgent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doresc un raspuns urgent

Va rog sa-mi spuneti daca o citatie trebuie sa fie insotita si de motivul pentru care este chemata o persoana. Nu e la prima infatisare, persoana stie, e vorba de Legea 221/2009 detinuti politici, dar la dosarul careia s-au adaugat alte motive, in doua exemplare. Cercetand dosarul, le-am vazut pe ambele. Inseamna ca se va amana procesul? Paratul o sa ceara amanare ca nu a studiat "memoriul", adica noile concluzii?Nu trebuia atasat citatiei si exemplarul doi?
P.S. Maine e procesul. Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ietam , utilizator 15:23, 9 Martie 2011
De regula se ataseaza citatiei si copia motivelor actiunii sau precizarii. Este posibil ca paratul sa solicite termen pentru a lua cunostinta ded precizare intrucat uj i s-au comunicat . Daca nu se prezinta si nu cere amanare , faceti un pas inainte si solicitati probele.Banuiesc ca aveti un avocat si ca nu veti merge singur la un asemenea proces greu .
Multumesc. Se va prezenta caci e vorba de MFP. La avocat am renuntat. Putem sa ne opunem amanarii? Ca s-a tot tergiversat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tergiversare proces, litigiu munca utilizator_avocatnet utilizator_avocatnet Salut. Cat de mult se poate tergiversa un litigiu de munca de catre angajator? La primul termen sa zicem, pe motiv ca n-au aparator, desi mi se pare tras de ... (vezi toată discuția)
Pot depune concluzii fara avocat? pot face adaugiri la cererea de chemare in judecata? Pavilion Pavilion Buna, am nevoie de ajutorul dvs. Am inregistrat o cerere de chemare in judecata pentru a obliga Directia Finantelor Publice si Administratia Finantelor ... (vezi toată discuția)
Tergiversare proces so2ro so2ro Buna seara , Exista un proces. Partea reclamata ori nu se prezinta ori nu depune la dosar actele cerute de instanta ( acte cerute la prima infatisare nu au ... (vezi toată discuția)