avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Biroul de credit

Sunt in Biroul de Credit, datorita unor intarzieri de plata. La inceputul acestui an am achitat in integralitate restanta la banca. Cum pot fi sters din Biroul de Credit?
Cel mai recent răspuns: MihaiPetru , utilizator 11:27, 18 Martie 2015
Buna ziua!

Conform prevederilor art 6, alin 2 din Decizia ANSPDCP 105/2007 cu privire la prelucrările de date cu caracter personal efectuate în sisteme de evidenţă de tipul birourilor de credit, "Datele negative sunt stocate în sistemele de evidenţă de tipul birourilor de credit şi dezvăluite participanţilor pentru perioada necesară realizării scopurilor prevăzute la art. 1, dar nu mai mult de 4 ani de la data achitării ultimei rate restante sau de la data ultimei actualizări transmise, în cazul neachitării restanţelor până la data respectivă"

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca ale2012 ale2012 buna ziua eu sunt in biroul de credit din 2010.acuma anul acesta daca achit creditul respectiv in ce perioada ma scoate din biroul de credit?:sorry: (vezi toată discuția)
Baza de date cocut21 cocut21 salut, in 2007am facut un credit la bcr in care aveam rata de 200euro...am platit pana la inceputu anului 2010 dp care nu am mai platit,in fine am ajuns la ... (vezi toată discuția)
Cat timp poate o banca sa raporteze o restanta de plata catre biroul de credit dana mc dana mc Buna ziua. Am rugamintea, daca este posibil, sa ma ajutati cu o clarificare referitoare la urmatorul alineat din Decizia nr. 105 din 15/12/2007, Art. 6, ... (vezi toată discuția)