avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Care e demersul?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Care e demersul?

in anul 1970 , x trimite scrisori sotiei. acestea sunt retinute de securitatea de atunci si depuse la dosar. acum acest dosar este studiat de catre fii lui x la CNSAS. ia cunostinata de scrisoare, precum si de faptul ca corespondenta este violata.x este decedat. Sotia acestuia doreste sa actioneze in instanta statul roman pt daune morale. care e procedura.unde trebuie depusa cererea, c-am ce trebuie sa cuprinda .In cuprinsul dosarului sunt precizari din care rezulta ca toata corespondenta sa fie urmarita. X a avut dosar la securitate de cand era de 25-30 ani pina in 1989.a avut mai multe volume.sotia acestuia zice ca de foarte multe ori nu primea corespondenta trimisa de copii sau de sot.

Alte discuții în legătură

Conciliere conf. prev. art. 720 cpc DanstP DanstP Buna seara tuturor. Rog un sfat. Pe scurt: iulie 2007 am contractat un credit de la o banca. Februarie 2008 doresc sa rambursez anticipat creditul, iar ... (vezi toată discuția)
Oug62/2010 nemrodica nemrodica lamuriti-ma va roc!am obtinut dosarul tatalui meu de la arhivele CNSAS dupa 1 an si jumatate !a fost persecutat politic de regimul comunist asa cum scrie in ... (vezi toată discuția)
Protectia dreptului la viata privata.daune morale. ContSters74561 ContSters74561 Avem trei categorii de infractiuni care aduc atingere vietii private: - cele prin care se violeaza intimitatea(violarea de domiciliu, violarea secretului ... (vezi toată discuția)