avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ALOCATIA COPILULUI
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ALOCATIA COPILULUI

S-a marit alocatia de stat pentru copii sau cea de sprijinire a familiei in noiembrie 2014? Suntem o familie cu 4 membri, doi minori, si avem un venit de 270 lei pe membru, dar avem masina de 1368 cm si vechime de 6 ani?Copii nu beneficiaza de marirea alocatiei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 18 Martie 2015
S-a marit alocatia de sustinere a familiei , alocatia de stat pentru copii a ramas la fel , si anume:
- pana la 2 ani este de 200 lei
- intre 2 ani si 18 ani este de 42 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia complementara cpaula cpaula O studenta la zi fara bursa poate lua in acelasi timp alocatie de sustinere monoparentala(copil de 7 ani in intretinere) si alocatie complementara? Acum ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat Makedon Makedon Bună ziua! Am aflat că s-a discutat mărirea alocației de stat pentru copii peste 2 ani. Aș dori să aflu dacă într-adevăr s-a mărit alocația, sau au ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru cresterea copilului 2015 angela03 angela03 Buna ziua! Am si eu o nelamurire: s-a dublat alocatia copiilor incepand din 2015? Vreau sa stiu daca trebuie sa depunem alte acte pentru a beneficia de marirea ... (vezi toată discuția)