avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Gunoiul din curtea vecina
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Gunoiul din curtea vecina

Buna ziua
In curtea vecina (ne desparte doar un gard din plasa), la distanta de 3m de casa mea, e gunoi cat cuprinde. Curtea este impartita de un paravan. O parte din casa vecinilor a fost renovata, cealalta parte, care este spre casa mea, este o ruina. Tot aici, sunt depozitate obiecte care nu le mai trebuie, saci cu gunoi. Aproape zilnic, impartitorii de reclame impogatesc continutul.
Casa este cumparata de un cetatean strain, nu il cunosc, gestionata de o firma.
Practic,nimeni nu vrea sa curete locul. Buruieni putrezite de anul trecut, mizeria ramasa de la un caine care a apartinut vechilor chiriasi, intretin viata multor insecte daunatoare si poate chiar sobolani.
Am incercat sa plantez cate ceva la gard, sa schimb privelistea. Totul a fost distrus de larvele insectelor din curtea vecina. Anul trecut era o padure de buruieni acolo, mai inalte decat mine.
Nimeni nu vrea sa se implice in curatarea locului. Nu mai zic de faptul ca un loc clar nelocuit atrage hoti. Cred ca doar cu 20-30 de lei, un maturator stradal ar putea curata locul, dar nimeni nu vrea sa curete.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Martie 2015
CristinaCIC, utilizator
Cel mai recent răspuns: CristinaCIC , utilizator 23:52, 18 Martie 2015
Sesizati primaria!
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietati abandonate si acte de furt valeriandinu valeriandinu Mama mosteneste legal o proprietate - casa, curte, anexe, terenuri etc. - in mediul rural. Pe proprietatile vecine laturalnice acesteia (fata/spate) exista ... (vezi toată discuția)
Proprietate si vecinatati valeriandinu valeriandinu Este asa de grea speta prezentata, de nimeni nu-mi poate oferi solutii??? Revin cu tema supusa atentiei dvs. in urma cu cateva zile. Mama mosteneste legal ... (vezi toată discuția)
Am un vecin care tine capre in oras la 10 min de centru Mada1233 Mada1233 Buna, Am o problema cu un vecin care tine 6-7 capre in curtea lui (este proprietar), pe langa astea caprele le tine langa perete din spatele casei mele ... (vezi toată discuția)