avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie exclusiva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie exclusiva

buna ziua.ma numesc camelia am o fetita de 10 ani si dupa multe infatisari la tribunal am obtinut custodia esclusiva a fetitei.menzionez ca nu am fost casatorita si ca tatal fetitei are o situazie dificila deoarece e mai mult prin inchisoare ca afara.nu am avut niciodata pretentii la el ptr intretinerea fetei.as vrea sa stiu daca,cu aceasta hotarare judecatoreasca imi pot lua copilul intr-o vacanta in italia fara acordul sau semnatura lui(ptr ca nu mi le-ar da)si daca ii pot schimba numele de familie fetei in numele meu de domnisoara.multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 11:39, 19 Martie 2015
nu aveti nevoie de acordul tatalui pt plecarea in Italia. nu puteti schimba numele in schimb.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil nascut in italia cotty83 cotty83 buna ziua.ma numesc sebastian,am un copil in varsta de 2.6luni nascut in italia.nefiind casatoriti,copilul a ramas pe numele meu,despartindu-ma de mama ... (vezi toată discuția)
Caderi din drepturi VILCU MARIA CRISTINA VILCU MARIA CRISTINA Buna ziua. Ma numesc Vilcu Maria si acum 5ani am avut o relatie nelegitima timp de 3 ani din care a rezultat o fetita. Fostul meu concubin nea parasit acum ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara cu copilul CristiCD CristiCD Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: Sunt tatal unui copil, dar eu si mama copilului nu suntem casatoriti. Copilul imi poarta numele, iar custodia ... (vezi toată discuția)