avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri pentru CAEN 7112
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri pentru CAEN 7112

Buna ziua!
Sunt noua in domeniu, asa ca va rog sa nu aruncati cu pietre !!!!

Avem un SRL infiintat in 2002, care la momentul actual are 6 angajati si suntem pe profit. Nu avem datorii nicaieri si cred ( din ce am citit pe net) ca suntem eligibili pentru un mic proiect european. Codul CAEL este 7112. Noi am vrea sa cumparam ceva aparatura ( GPS) si o masina.
Va rog frumos sa-mi spuneti daca s-au deschis liniile de finantare pe acest CAEN.
Eu am mai citit pe aippimm.ro sau pe fonduri-structurale.ro, insa recunosc ca ma mai pierd in informatii.

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 20:02, 20 Martie 2015
In principiu va incadrati in axa prioritara 2 a POR 2014-2020.
[ link extern ]
Puteti de asemeni sa accesati program national, cel de Comert .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene zaharia mariana zaharia mariana as dori sa va intreb daca o firma nou infiintata, care are ca domeniu de activitate principal, CAEN 7022, poate accesa fonduri europene? (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile micro lylyan lylyan Avem 2 micro, caen 9001 si 9002 - activit creatie artistica si activitati suport. As putea accesa vreo masura pt investitie instalatie sunet - import ... (vezi toată discuția)
Fonduri pentru aparatura pauld pauld Buna ziua, Am doua intrebari: 1. Se dau fonduri unui PFA, persoana autorizata cadastru, pentru cumpararea de echipamente ? 2. Daca detin un SRL cu ... (vezi toată discuția)