avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare silita

Am o necunoscuta pt.o executare silita! Un proces se termina 12.08.2010 si pe data de 13.06.2014 obtine incuviintare pt. executare silita, se poate pune in aplicare dosarul de executare dupa aproape 4 ani !!! Nu este perimat ??? Va multumesc mult.

Cel mai recent răspuns: codrutz2007 , utilizator 15:00, 19 Martie 2015
cel mult prescris. perimarea este altceva. consultati un avocat sa va spuna exact analizand actele
Nu este perimat, este probabil prescris, și doar dacă de la data rămânerii definitive a titlului executoriu au trecut 3 ani, fără să se facă vreun act întrerupător al curgerii termenului de prescripție.
Multumesc mult de tot ,am incurcat ,perimat cu prescris.
Procesul a durat din data de 16.04.2009 pana pe data de 12.08.2010 ,dupa care m-am trezit dupa aproape 4 ani cu un titlu executoriu din data de 13.06.2014 si punere in aplicare din luna octombrie 2014 .Va multumesc . Am facut contestatie la execuate pe motiv ca sa casat dosarul respectiv si sa dat spre rejudecare.Imi puteti spune articolul de lege de prescriere in cazul meu .
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2015
codrutz2007, utilizator
Decretul 167/1958 art. 3.

Alte discuții în legătură

Prescriere datorii madalina_oprea madalina_oprea Buna ziua! In situati in care am o factura de la un furnizor(eu fiind srl)din anul 2008 neachitata,se poate considera prescrisa?Avand in vedere ca temenul ... (vezi toată discuția)
Prescripþie executare silitã ccristy ccristy E prescrisă executarea silită dacă: - titlul executor e mai vechi de trei ani - cererea de executare silită aprobată de instanţă datează din urmă cu ... (vezi toată discuția)
Prescriere executare??? VONPAUL006 VONPAUL006 Conform art.720 8, Cod Proc Civ o hotarire in domeniul comercial data de Tribunal e executabila chiar daca este atacata in instanta. Conform ... (vezi toată discuția)