avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Prestare servicii electronice
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Prestare servicii electronice

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati intr-o speta. Prestam servicii electronice catre o societate din Polonia. Facturarea se face fara TVA urmand ca beneficiarul sa inregistreze cu taxare inversa.

Am tot vazut discutandu-se despre regim special in ceea ce priveste serviciile electronice. Am intrat pe Codul Fiscal dar nu imi este foarte clar. Credeti ca ar trebui sa facturez cu TVA???

Multumesc frumos pentru raspuns,

O zi cu spor!
Georgiana F

Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 11:28, 26 Martie 2015
Regimul special este pt dvs cand vindeti catre neplatitori de tva din UE
Platiti tva ul acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii intra si extracomunitare - tva din 2010? adriana.r adriana.r Sunt PFA, prestez servicii informatice si sunt neplatitor de tva . Voi avea anul acesta clienti si din UE, deci, am inteles dupa noul Cod Fiscal ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar pentru servicii electronice Dana_2006 Dana_2006 Reprezint o firma din Romania care vinde servicii electronice (realizeaza web-site-uri) unei firme din Olanda. Cum trebuie facute facturile pentru firma ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa pentru servicii in ue alexberi alexberi O firma din Romania FirmaRO (PFA), platitoare de TVA, prestreaza servicii electronice catre o alta firma FirmaUE platitoare de TVA intr-o alta tara din ... (vezi toată discuția)