avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Teama si disperare-cerere de liberare conditionata din ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Teama si disperare-cerere de liberare conditionata din nou respinsa

buna daa cineva ma poate ajuta cu un raspuns la intrebarea mea am ajuns sa cred ca la noi nu exista dreptate in justitie si e adevarata nepotul meu a avut recurs la liberarea conditionata e a nu stiu cata oara in instanta pe tema aceasta si a fost respins in temeiul art 425/1 al 7 nu am inteles eu mare lucru din acest art dar daca penitenciarul la amanat de 3 ori a 4 oara l a pus liber ma intreb acel judecator stie ce inseamna sa stai 6 ani din 7 inchis si de 2 ani jumate sa nu ti poti vedea copilulu care are 6 ani si a crescut fara sa i fii alaturii nu mi vine sa cred ca timp de trei ani cat a durat procesul nepotul meu nu a fost arestat o zi si tot tribunalul giurgiu i a dat o sansa la pedeapsa sub supraveghere dar a fost condamnat CAB ma gandesc cu groaza sa nu cada in depresie sa nu faca ceva care sa fie o nenorocire ptr noi a ajuns la capatul puterilor a fost cuminte nu are rapoarte are credite ce mai vrea judecatorul ce sa isi ia viata sa poata scapa din iadul numit puscarie ,cand vad atatea personalitatii arestate ma gandesc sa ajunga domnii de la DNA si pe la giurgiu sa faca un pic de curatenie asa de primavara pentru noi oamenii de rand e greu sa ajungi liber dar cei care au bani si pile stau bine mersi acasa si alti fac ani grei de puscarie din cauza lor imi cer scuze moderatorilor dar nu cred ca am incalcat conditiile . Tot ce vreau e daca nepotul meu mai poate face o crerere de liberare conditionata de si mai are cam 9 luni de facut din toata pedeapsa , nu am avut bani de avocat asa ca a mers pe cel din oficiu multumesc
Cel mai recent răspuns: melinaR , utilizator 05:45, 20 Martie 2015
Art. 587(2)C.p.p. Cand instanta constata ca nu sunt indeplinite conditiile pentru acordarea liberarii conditionate, prin hotararea de respingere fixeaza termenul dupa expirarea caruia propunererea sau cererea va putea fi reinnoita. Termenul nu poate fi mai mare de un an si curge de la ramanerea definitiva a hotararii.
ma intreb ce nu a fost in ordine pentru ca aceasta sa fie nefondata rapoarte nu are comisia a avizat favorabil despagubiri ea victimei a fost data si ce imi spune ti ca nu poate fi mai mare de un an el mai are 9-10 luni de facut la termen ce ii mai raman de facut de ex il elibereaza in var pentru ce 2 luni sau 3 ma rog la noi ar trebui ca aceasta "liberare conditionata '' sa fie scoasa din ccp pentru ca nu toti pot beneficia de ea cei care beneficiaza sint criminalii, violatorii si toti recidivisti pentru ca se reintorc in puscarii si asa efectivele sin pline acest lucru e o boala care ii macina pe detinutii ii face sa clacheze pe ultima suta de metri sa o ia razna ,nepotul meu a facut tot ce a putut sai atinut de el sa indeplineasca aceste conditii si ce a fost amanat mereu ca nefondat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de liberare conditionata respinsa de instanta melinaR melinaR buna nu am mai intrat de mult dar acum am o intrebare pentru un judecator cred ca sant persoane cu aceasta functie care intra pe acest forum problema mea e ca ... (vezi toată discuția)
Sperante spulberate melinaR melinaR azi nepotul meu a avut a nu stiu cita oara instanta in 5 ani jumate tot ce a putut face sa scape din iadul in care l a bagat cel mai bun prieten adica puscaria ... (vezi toată discuția)
Modificarile aduse de ncp: tentativa de omor melinaR melinaR buna nu stiu cum sa formulez intrebare dar din cite am citit in noul cod penal incadrarea de tentativa de omor s-a modificat sau nu am citit eu bine va rog sa ... (vezi toată discuția)