avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Utilizare teren
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Utilizare teren

Buna ziua,
locuiesc intr-un bloc construit nou, la periferia orasului. In spatele blocului este o groapa de gunoi care arata foarte urat, asa ca m-am apucat sa fac curatenie impreuna cu alti vecini. Pe terenul curatat, care acum arata foarte bine am vrea sa ne amenajam fiecare cate o gradina mica. Terenul nu stim cui apartine, cert e ca in continuare mai sunt munti de gunoaie din perioada anterioara construirii blocului. Oare am putea sa amenajam o gradina si un loc de joaca pentru copii pe terenul curatat de noi si cand va fi revendicat terenul sa il eliberam? Noi ne-am saturat sa stam cu mizeria in nas si ne-am gandit sa facem ceva estetic si frumos, dar in acelasi timp vreau sa stiu la ce riscuri legale ne supunem.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:02, 20 Martie 2015
Solicitati oficial autoritatii publice locale=primariei ,sa analizeze si sa se pronunte asupra cererii dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masuri impotriva celor care arunca mizerii pe geam narciisa narciisa Buna seara, Intampin o problema cu doi locatari din bloc.In fiecare zi arunca mancare pe geam pt pisicile din fata blocului (gaturi de pui, oase, ... (vezi toată discuția)
Program renovare dumitrescuvirginia dumitrescuvirginia Buna ziua, Vreau sa ma apuc de renovarea completa a apartamentului bunicii si as dorii sa stiu daca exista vreo lege care sa imi permita sa fac galagie si ... (vezi toată discuția)
Let's do it romania! sau ziua nationala de curatenie ContSters84518 ContSters84518 Doar pentru că te muţi cu 2 metri mai departe de o grămadă de gunoi când ieşi la picnic, asta nu înseamnă că mizeria nu mai e acolo. Doar pentru că ... (vezi toată discuția)