avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Contestatie proba scrisa concurs
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Contestatie proba scrisa concurs

Daca un candidat face contestatie si o trimite pe e-mailul institutiei sau pe fax ca sa se poata incadra in termenul prevazut de lege, se ia in considerare aceasta sau contestatia trebuie depusa obligatoriu personal la sediul institutiei (adica sa vina personal la sediul institutiei)? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:57, 20 Martie 2015
art. 31. — Dupa afisarea rezultatelor obtinute la selectia dosarelor, proba scrisa sau proba practica, dupa caz, si interviu, candidatii nemultumiti pot face contestatie, in termen de cel mult 48 de ore de la data afisarii rezultatului selectiei dosarelor, respectiv de la data afisarii rezultatului probei scrise ori a interviului, la sediul autoritatii sau institutiei publice organizatoare a concursului, sub sanctiunea decaderii din acest drept.
(Regulamentul-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri publice).

Prin urmare, in opinia mea, contestatia trebuie depusa la sediul institutiei si nu transmisa pe email sau prin posta ori fax.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestaţie examen SzAlex SzAlex În speţă este vorba de un examen organizat pentru promovare post vacant; Comisia este alcatuit din trei persoane conform regulamentului interior; Pentru ... (vezi toată discuția)
Contestatie concurs angajare madone121 madone121 Buna seara, Vreau sa stiu daca exista vreun demers legal prin care pot contesta subevaluarea unui candidat la un concurs de angajare? Mai exact, am dat ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie dansidana dansidana DORESC SA STIU DACA CELE 48 DE ORE PENTRU DEPUNEREA CONTESTATIILOR SUNT ORE LUCRATOARE SAU ORE CALENDARISTICE . CONCURSUL A AVUT LOC INTR-O ZI DE JOI , IAR ... (vezi toată discuția)