avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum mori cu zile in spitale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum mori cu zile in spitale

Buna ziua,
ma intereseaza sa stiu dc pot da in judecata un spital din Romania care din lipsa de chef de munca i-a pus un diagnostic gresit tatalui meu ,din cauza caruia isi putea pierde viata daca nu era o farmacista care sa ne deschida ochii?
Si care ar fi suma pe care o pot cere drept despagubire ,o suma realista?!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AlbertoTurbo , utilizator 18:23, 23 Martie 2015
puteti actiona in judecata medicul ce s-a ocupat de ingrijirea tatatlui dar si spitalul ca angajator al acestuia pentru malpraxis. In functie de urmarile suferite si de daunele pricinuite prin diagnosticarea/tratarea necorespunzatoare a tatalui dvs instanta va acorda daune.
in primul rand depuneti plangere la Colegiul Medicilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis raluca_bra raluca_bra buna ziua, socrul meu a fost diagnosticat cu cancer la colon, a fost operat si a inceput sa faca chimioterapie, fiind luat in observatie de dna Dr. Mazilu ... (vezi toată discuția)
Malpraxis angiografie spital militar VictorianTT VictorianTT Buna ziua, Ma adresez forumului avocatilor in speranta de a obtine o confirmare sau o infirmare la intentia de a actiona in instanta Spitalul ... (vezi toată discuția)
Caz de malpraxis medical galcsb galcsb Iata cazul: O ruda din familie (30 de ani) naste prin cezariana.Dupa ce iese din spital cu bebe,la o saptamana are dureri in zona abdominala,colici ... (vezi toată discuția)