avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatie achizitie online ca persoana juridica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatie achizitie online ca persoana juridica

Buna ziua, am cumparat on-line in calitate de societate comerciala si acum ma rog de comerciant sa-mi returneze banii pentru produsele inapoiate pentru ca nu erau ce comandasem. Unde pot depune o reclamatie? Vreau ca autoritatile sa ia masuri impotriva comerciantilor tepari online.

va multumesc,
mihaela
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 10:36, 23 Martie 2015
Daca sunt intrunite conditiile pentru ca fapta furnizorului sa fie considerata inselaciune puteti face plangere la politie, daca sunt doar divergente de natura comerciala puteti sa-l dati in judecata. Protectia consumatorilor se adreseaza doar persoanelor fizice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnselaciune la shopping on line de pe fb wtiani wtiani Buna ziua! Ma confrunt cu o problema: am comandat 2 rochite de pe o pagina facebook, le-am primit, am platit transportul si livrarea 320lei. Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorilor - poseta comandata online Rmilitaru Rmilitaru Buna ziua, as dori un sfat legat de urmatoarele: in 19.12.2012. am comandat online o poseta, pe care am primit-o in 23.12; am constatat urmatoarele: poseta ... (vezi toată discuția)
Buna,as vrea o parere in legatura cu urm speta...am comandat ... Korg69 Korg69 Buna,as vrea o parere in legatura cu urm speta...am comandat un produs online,a venit dar a fost altceva decit am comandat si am platit,apoi am returnat ... (vezi toată discuția)