Buna,as vrea o parere in legatura cu urm speta...am comandat un produs online,a venit dar a fost altceva decit am comandat si am platit,apoi am returnat produsul ,firma l-a primit si a ramas sa vireze banii platiti..acum a trecut o luna si inca nu am primit banii inca,am insistat sa ii vireze si nimic ...ce ar trebui sa fac sa ajung in posesia banilor,cum as putea forta firma sa imi trimita banii? multumesc !
Buna seara,
In cazul produselor comandate on line, termenul de returnare a banilor este de 14 zile. Citiți cu atenție politica de retur a furnizorului de pe site, iar dacă ați îndeplinit toate condițiile și nu va returnează banii, sesizați protectia consumatorului, dacă ați achiziționat produsul pe persoană fizica. Vă recomand și un schimb de email-uri in care sa le solicitati returnarea banilor, înainte de a merge la protecția consumatorului. Asta ca o procedura prealabila de rezolvarea amiabila a situației. Ulterior, daca nici protectia consumatorului nu va rezolva problema, va trebui să-i acționați în instanță.
Succes și numai de bine!