avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua! Am comandat anul acesta de black Friday un ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua! Am comandat anul acesta de black Friday un uscator ...

Bună ziua!

Am comandat anul acesta de black Friday un uscator de rufe de pe o platformă on-line foarte cunoscută (însă vândută și livrat de alt partener). Uscătorul nu a funcționat din prima, se prelungea ciclul de uscare când mai rămâneau 2 minute cu încă 12 și tot așa, iar la final rufele erau tot ude. Am contactat vânzătorul în scris, am specificat toate aceste lucruri și am cerut înlocuirea produsului sau repararea lui, nu am primit niciun răspuns. Vânzând ca trece timpul, returnat produsul exact așa cum mi-a fost livrat și am cerut banii înapoi, dar vânzătorul a refuzat returul. Iată, m-am văzut și fără bani și fără produs (care de altfel nici nu era funcțional), iar acest vânzător nu este de găsit (nu telefon, nu e-mail, nimic). Mai țin să precizez faptul ca, din nefericire, soțul a returnat și factura care era trimisă în pachet (cred, pt ca nu am văzut-o).

Ce pot face în această situație?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:27, 6 Decembrie 2023
va adresati protectiei consumatorului in prima faza si rercalamati comerciantul si la emag
La emag găsiți în mod cert o copie a facturii Sesizați.problema la emag în general rezolva ei astfel de situații..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire bani comerciant - produs defect Betty06 Betty06 As vrea sa stiu daca un comerciant imi poate refuza restituirea banilor atunci cand returnez un produs cumparat deja defect de la el. Mentionez ca am cumparat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am făcut o comandă pe platforma emag și anume ... Combin Combin Bună ziua. Am făcut o comandă pe platforma Emag și anume două aspiratoare de mână Mi vacuum cleaner mini de 120 W. Am primit coletul și am achitat ... (vezi toată discuția)
In ce conditi nu se poate returna un produs nou myagh86 myagh86 Buna seara. Doresc sa cumpar o piesa noua pentru masina, am fost la mai multe magazine de piese auto, vanzatori de acolo au spus ca piesa de care am eu nevoie ... (vezi toată discuția)