avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil

o salariata care este in concediu de crestere copil doreste sa se intoarca la servici mai devreme, la alta societate decat cea de la care a intrat in concediu, dar constata ca nu se descurca cu copilul mai poate reveni in concediu de crestere copil pana la varsta de doi ani?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:25, 20 Martie 2015
Poate intra oricand in concediu crestere copil (CCC), indiferent de angajatorul la care lucreaza, pana la varsta de 1 an sau 2 ani a copilului (in functie de varianta de CCC pentru care optat cand a intrat prima data in CCC).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa imi spuneti care varianta ar fi cea mai buna in cazul meu in ceea ce priveste ccc catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti si mie daca este posibil sa intru in concediu crestere copil pentru o perioada de 2 ani si apoi sa revin sa lucrez (sa zicem ... (vezi toată discuția)
Revenire la munca din ccc Elena.1980 Elena.1980 Buna ziua, In prezent beneficiez de concediul pentru cresterea copilului pe o perioada de 2 ani, termin acest concediu in februarie 2014, in acest concediu am ... (vezi toată discuția)
Intrerupere concediu crestere copil lauracatoi2006 lauracatoi2006 Am intrat in ian. 2012 in concediu crestere copil, iar cand am completat cererea de acordare a indemnizatiei la primarie, mi s-a spus ca optiunea pentru 1 an ... (vezi toată discuția)