avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... expertiza grafoscopica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

expertiza grafoscopica

Este cineva care a efectuat expertiza grafoscopica? Poate fi expertul impartial,poate fi influentat? Am depus plangere penala pentru trei contracte de leasing semnate in fals in numele meu.Am cerut expertiza grafoscopica,am temeri referitoare la corectitudinea expertizei ,se pare ca sunt doua "persoane " influente in spatele acestor contracte.

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 16:25, 21 Iunie 2009
ONU EMIL a scris:

Este cineva care a efectuat expertiza grafoscopica? Poate fi expertul impartial,poate fi influentat? Am depus plangere penala pentru trei contracte de leasing semnate in fals in numele meu.Am cerut expertiza grafoscopica,am temeri referitoare la corectitudinea expertizei ,se pare ca sunt doua "persoane " influente in spatele acestor contracte.

Va multumesc,

In astfel de situatii,legal si moral,experii grafologi,nu ar trebui sa fie influentati.Daca aveti dovezi in sprijinul afirmatiilor dvs.sau expertul a facut/nu a facut ceva care sa va justifice suspiciunile ar fi bine sa ne comunicati faptele,pentru a vi se acorda cele mai bune indrumari.Daca exista doar simple suspiciuni care nu pot fi probate in niciun fel este mult mai dificil.De asemeni puteti conf.art.118 c.pr.pen.sa solicitati desemnarea unui expert parte care sa va apere intersele,din punct de vedere stiintific.
Ar fi totusi bine sa indicati pe ce se bazeaza suspiciunea/suspiciunile dvs.
Persoana care stie de falsuri m-a tot amant ca returneaza bunurile dar acest lucru nu s-a intamplat ,cand a aflat ca am depus plangere penala spune ca altcineva a facut falsurile si si-a insusit bunurile in val.de aprox.450000Eur..Contractele sunt semnate de anul trecut din iunie .Urmeaza sa fiu supus expertizei asa am cerut .Semnatura mea nu este complicata ,am emotii legate de corectitudinea expertizei,nu am semnat nimic nu am imputernicit pe nimeni sa semneze in numele meu.Sunt si doua O.P. din doua banci semnate in numele meu.Daca am dubii va voi anunta.
ONU EMIL a scris:

Persoana care stie de falsuri m-a tot amant ca returneaza bunurile dar acest lucru nu s-a intamplat ,cand a aflat ca am depus plangere penala spune ca altcineva a facut falsurile si si-a insusit bunurile in val.de aprox.450000Eur..Contractele sunt semnate de anul trecut din iunie .Urmeaza sa fiu supus expertizei asa am cerut .Semnatura mea nu este complicata ,am emotii legate de corectitudinea expertizei,nu am semnat nimic nu am imputernicit pe nimeni sa semneze in numele meu.Sunt si doua O.P. din doua banci semnate in numele meu.Daca am dubii va voi anunta.

Pentru orice eventualitate,aveti in vedere prevederile art.118 c.pr.civ.invocate de mine mai sus.Aceasta prevedere va poate fi de mare folos,chiar pentru a inlatura unele suspiciuni,poate inerente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Substituirea de persoane ANAFNAFA ANAFNAFA Un individ, a facut in numele meu o reclamatie la o institutie publica ,prin care reclama mai multe persoane de falsuri si abuz in serviciu(fapte penale) ,cum ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica eugen82 eugen82 am facut plingere penala impotriva unei persoane care a falsificat un act de care ulterior s-a si folosit a scris un text si a falsificat asa-zisa semnatura a ... (vezi toată discuția)
Plangere penala ONU EMIL ONU EMIL O persoana careiai-am cesionat o firma a semnat in fas in numele meu 3 contracte de leasing.Am act. impotriva soc. de leasing laTMB si plangere penala la ... (vezi toată discuția)