avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LEGISLATIE conflict de interese
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LEGISLATIE conflict de interese

Buna ziua

As fi interest daca un Sef de agentie teritoriala ARR poate desfasura activitati didactice la societatile comerciale care presteaza servicii de formare profesionala a persoanelor in domeniul auto,in conditia in care in timpul liber preda la cursurile organizate de catre societate iar in timpul serviciului face parte din comisia de examinare a cursantilor care au fost instruiti chiar de ei.
Consider ca ar fi conflict de interese faptul ca ,,astazi sunt professor,in cadrul societatii comerciale si maine examinez cursantii in cadrul Ag ARR pe care o conduc,

Va rog respectos o solutie si un rapuns pe aceasta tema

Cu respect
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:57, 21 Martie 2015
Buna seara, am fost intrebat daca sunt intr-un caz similar cu intrebarea initiala pe care am pus-o pe forum,va raspund ca da sunt intr-un caz similar de vreo 2 ani .

Cu stima
Pentru un raspuns concludent este mai bine sa va adresati Agentiei Nationale pentru Integritate
[ link extern ]

in opinia mea, se afla intr-un conflict de interese acel sef de agentie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Meseria de politist este compatibila cu cea de instructor auto? bebecomnec bebecomnec Am o intrebare ! Sunt agent de politie cu o vechime de 7 ani. Astazi mi s-a propus daca doresc , in timpu liber, sa fiu instructor auto la o scoala de ... (vezi toată discuția)
Salariat si furnizor de servicii marianamoraru marianamoraru Buna ziua, O societate comerciala a angajat un salariat cu contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma partiala de timp de 2 ore.Salariatul are ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate? maiincolo maiincolo Sunt medic primar si sef de sectie la un spital universitar. Totodata,sunt si PFA proprietar al unul cabinet medical (nu societate) Intrebare: sunt ... (vezi toată discuția)