Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu raspunsuri la problema pe care v-o expun,mutumindu-va anticipat.Pe scurt:in momentul in care am obtinut toate avizele de care aveam nevoie pentru obtinerea autorizatiei de constructie,s-a constatat de catre Biroul Urbanism ca din proiectul de construire rezulta un P.O.T de 46,8%,iar din certificatul de urbanism reiese P.O.T de 35%.Ce pot face legal in aceasta situatie in care ma aflu? Am fost indrumat sa platesc alt proiect din care sa rezulte un P.O.T egal cu cel inscris in certificatul de urbanism,iar eu sa construiesc dupa proiectul initial.Daca fac cum am fost indrumat,de ce probleme ma voi lovi, in timp, si cum le pot rezolva? Mentionez ca P.O.T-ul necorespunzator este singurul impediment in obtinerea autorizatiei de construire. Va multumesc inca odata si astept raspunsurile dumneavoastra!
Avize si autorizatii
MdenisaL
Buna ziua!imi puteti spune ce avize si autorizatii sunt necesare pentru o cladire de locuinte de serviciu pentru strainii ce lucreaza in Romania.
Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Aprobare garaj
marbostgms
Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj.
Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)