avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit Prima casa, schimbare loc de munca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit Prima casa, schimbare loc de munca

Buna ziua....exista vreo problema daca se schimba jobul cand dosarul prima casa este la fond in analiza? ar fi vorba de o schimbare de firma...locul de munca fiind acelasi si ctr pe perioada determinata.

Multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: andand333 , utilizator 11:13, 22 Martie 2015
Buna ziua,

este posibil ca acest aspect sa influenteze decizia bancii.
Un CIM pe perioada determinata nu garanteaza bancii ca veti avea posibilitatea sa platiti ratele la timp si in mod constant.
Stabilitatea locului de munca, al celui care primeste imprumutul, pe perioada nedeterminata, este unul dintre elementele esentiale pe care banca le are in vedere la acordarea creditului.
Si daca se anunta schimbarea locului de munca dupa aprobarea si semnarea creditului, ce se intampla?
Noul job fiind mult mai bine platit si cu continuitate fata de celalalt , aceeasi loc de munca... avand si coplatitor la credit.
Atunci o sa renunt la schimbarea locului de munca . Daca influenteaza asa mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt consecintele neanuntarii bancii la schimbarea locului de munca in cazul unui credit in derulare? RolandSachelarescu RolandSachelarescu Buna ziua. Am nevoie de un sfat pertinent in legatura cu urmatoarea situatie: In aprilie 2017 am contractat un credit in lei, in valoare de 14000ron de la ... (vezi toată discuția)
Obligatii coplatitor micutzu1977 micutzu1977 Buna seara, Am fost solicitat zilele trecute sa semnez ca si coplatitor un contract de credit. Trecand peste latura emotionala (este vorba de cineva din ... (vezi toată discuția)
Vreaau sa renunt sa fiu coplatitor viojunior viojunior sint coplatitor intr un credit imobiliar si vreau sa renunt pt a imi lua casa prin Prima casa....numai ca nu reusesc sa \"ies\" din acest contract...imi poate ... (vezi toată discuția)