avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA intretinere corporala - sediu comun cu un alt pfa ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA intretinere corporala - sediu comun cu un alt pfa infrumusetare

Cum poate un PFA cu punct de lucru prin contract de inchiriere spatiu, sa colaboreze cu un alt PFA in curs de infiintare care doreste sa-si desfasoare activitatea in acelasi punct de lucru.
Care sunt pasii de urmat ?Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:11, 21 Martie 2015
Vor incheia un contract de colaborare. Nu vad, de ce n-ar putea colabora daca au acelasi punct de lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare cu o firma din strainatate ddanny ddanny O firma din Statele Unite (care nu are punct de lucru in Romania) doreste sa ma angajeze / colaboreze cu mine, eu fiind pentru ei "foreign contractor". ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pentru un pfa (servicii de înfrumusețare) Larisa2020 Larisa2020 Buna ziua. Detin un PFA (servicii de înfrumusețare) ,nu am punct de lucru stabil si doresc sa imi achizitionez o casa de marcat dar mi s a zis ca nu pot ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat intre pfa si srl CristacheB CristacheB Buna seara, doresc sa infiintez un punct de lucru si solutia propusa pentru spatiului gasit este de a incheia un contract de comodat intre un PFA si SRL-ul ... (vezi toată discuția)