Buna ziua .as vrea sa stiu taxa de timbru judiciar se plateste pe intreaga suprafata de teren din titlul de propietate sau in cazul meu numai2648mp arabil restde propietate.mentionez in T.P tarla 15 90/1/2 16524mp din care 13566 mp vanduti rest de propietate 2648mp arabil care ii cer in actiune in constatare . Din cate mi sa spus de un consultant juridic ,eca si cum ma judec singur cu actele in mana ca propietar totul a plecat de la un cadastru gresit si de la primarie unde se intocmesc acte cu suprafete mai mici fata de punerile in posesie 1994./ /ma poate ajuta cine va cu un raspuns.VA multumesc::frantic:
Taxa de timbru trebuie aplicata la valoarea terenului ptr.care formulati actiunea in constatare.Oricum instanta va fixa valoarea taxei de timbru,daca ati platit mai putin,instanta o sa va puna in vedere sa platiti diferenta pana la primul termen sub sanctiunea anularii cererii.
Buna ziua
Ionut06
Buna ziua. Am si eu o intrebare ,am cumparat un teren(315mp)înainte de a ne apuca de actele pt autorizație demolare construcție,etc a ma trebuit măsurat ... (vezi toată discuția)