avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Inscriere Barou 2015
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Inscriere Barou 2015

Buna ziua,

stie cineva daca pentru inscriere sunt necesare aceleasi documente ca anul trecut si care este perioada de inscriere? ([ link extern ] )

Poate elibera cineva cazierul judiciar pentru mine, daca fac procura?

M-ar ajuta mult aceste informatii.

Multumumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: AvSD , utilizator 11:27, 28 Martie 2015
Bună seara,

1. Documentele necesare vor fi aceleași. Nu cred că vor mai adăuga/renunța la vreunul.
Nu se știe deocamdată care va fi perioada de înscriere. Anul trecut a fost între 1 și 18 August, deci cam prin aceeași perioadă ar trebui să fie și anul acesta, având în vedere că examenul este pe data de 14 Septembrie.
2. Da.
[ link extern ]
Multumesc mult pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura este valabila si pentru cazier judiciar???????????? mihaelamiki99 mihaelamiki99 BUNA SEARA!MA AFLU IN STRAINATATE SI AS VREA SA MA INSCRIU ANUL ACESTA LA INM,PROBLEMA ESTE DACA POT FACE O PROCURA TATALUI MEU PENTRU A SE OCUPA DE ACTE SI ... (vezi toată discuția)
Examen barou isacosenco isacosenco aș dori să aflu totul despre examenul din toamna aceasta (tematică, condiții, subiecte, manuale, grile etc )...Mă poate ajuta cineva? (E prima ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa vaiolin vaiolin Buna o sa fiu foarte scurt pt ca nu vreau sa plictisesc pe nimeni cu problemele mele, am sustinut examenul pt incadrare directa in sistemul administratiei ... (vezi toată discuția)