avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Titularizare, limita varsta?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Titularizare, limita varsta?

Buna ziua.

Imi puteti spune va rog frumos daca exista limita de varsta pentru titularizarea ca invatatoare sau educatoare?

Mai exact, o persoana care are 40 ani poate da examenul de titularizare chiar daca pana acum nu a fost niciodata invatatoare, educatoare?

Exista limita de varsta in acest sens?

Multumesc mult.

Cu stima, Andrei.
Cel mai recent răspuns: magicstar , utilizator 01:08, 12 Aprilie 2015
Dat fiind faptul ca acum 2 ani, cand am dat eu concursul, erau doamne de 50-55 ani in sala, as spune cu convingere ca nu exista limita de varsta. Exista metodologie de inscriere la examen, care trebuie respectata, si care nu prevede criteriu de varsta.
De altfel si eu m-am titularizat la 37 de ani (din prima incercare, sa nu se inteleaga altceva..). Succes va doresc!
Singura problema reala pe care am avut-o a fost sa nu ma infurii foarte tare cand am vazut cantitatea si calitatea materialelor de memorat pentru acest examen. As pune pariu ca bibliografia e facuta de profesori universitari, care au lucrat in ultimiii zeci de ani exclusiv cu adulti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inca o facultate? Andrei Andrei Andrei Andrei Buna seara. Stiu ca poate nu e forumul potrivit in care sa pun aceasta intrebare, insa consider ca aici pot gasi oameni cu experienta de viata si pot fi ... (vezi toată discuția)
Statutul de profesor pentru invatamantul primar mariana pintrijel mariana pintrijel Buna ziua, permiteti-mi ,va rog, urmatoarea intrebare: In urma absolvirii unei facultati tehnice ( 1993) -5 ani , cu examen de diploma si a unui colegiu de ... (vezi toată discuția)
Invatamant (probleme cu invatatoarea) ContSters172400 ContSters172400 Buna seara, Este ok daca ascund un reportofon in ghiozdanul copilului (fara stirea lui) ca sa aflu ce se intampla cu adevarat in clasa? Copilul meu, care ... (vezi toată discuția)