avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... interdictie persoana
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

interdictie persoana

buna ziua, am o intrebare simpla - daca nu sunt proprietarul unei locuinte ci doar locuiesc acolo pot da interdictie unei persoane sa mai intre inauntru?
Ultima modificare: Duminică, 22 Martie 2015
octavvvyan, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:30, 28 Aprilie 2015
Puteti sa detaliati?
e vorba de o persoana care vine la proprietarul apartamentului ,eu nefiind proprietar si as vrea sa stiu daca se poate acorda interdictie intrucit bag de seama ca are o problema cu mine
Ultima modificare: Duminică, 22 Martie 2015
octavvvyan, utilizator
Evitati problemele cu persoana si chemati politia daca se ajunge la violenta.
Nu puteti obtine nici ordin de restrictie in ce va priveste ca persoana si nici ca proprietarul sa nu mai primeasca in locuinta sa pe cine doreste.

Am fost la politie, mai demult. Mi-a zis ca nu are ce sa faca, daca nu imi convin "jignirile" sa plec eu din casa
Corect!

Alte discuții în legătură

Ordin de restrictie nu pentru un membru al familiei - poate fi cerut? ContSters57493 ContSters57493 Buna seara, Se poate face plangere cu solicitare ordin de restrictie pentru o persoana care nu face parte din familie? Exista in Romania vreo lege speciala ... (vezi toată discuția)
Buna seara! amenintari repetate, hartuire, ordin de restrictie iulian55 iulian55 Va rog sa ma lamuriti si pe mine. O persoana dupa ce are plangere la politie pentru agresiune, i se da amenda, dupa care in continuare aceasta persoana ... (vezi toată discuția)
pot obtine ordin de restrictie daca violentul nu e din familie ? florintelescu florintelescu buna as dori sa obtin un ordin de restrictie impotriva cuiva din afara familiei care a vrut sa-mi violeze domiciliul,inarmat cu un topor!cum pot obtine un ... (vezi toată discuția)