buna ziua, am o intrebare simpla - daca nu sunt proprietarul unei locuinte ci doar locuiesc acolo pot da interdictie unei persoane sa mai intre inauntru?
Cum spuneau si cei de la Politie, daca nu va mai convin conditiile din locuinta respectiva, aveti libertatea sa plecati, interdictie poate pune doar proprietarul locuintei cui doreste el.
Mersi de raspunsuri, dar din ce m-am mai informat nu cred ca jignirile nu sunt incriminate in niciun fel de catre lege asa ca voi consulta un avocat in mod personal, ma refer la legea 217/2003 art.4. Nu e un moft pur si simplu sunt terorizat aproape zilnic iar sa ma duc in alta parte nu mi se pare normal sa ma duc la rude sa le deranjez atat timp cit eu locuiesc la acea adresa.
Domnule pt jigniri sau ce altceva va face, cat nu e violent, il puteti da in judecata personal. Daca e violent, chemati politia.
in ce priveste ordinul de restrictie , ati fi putut afla si singur ( ca doar stiti nu legii ) ca :
In sensul prezentei legi, prin membru de familie se intelege:
a) ascendentii si descendentii, fratii si surorile, copiii acestora, precum si persoanele devenite prin adoptie, potrivit legii, astfel de rude;
b) sotul/sotia si/sau fostul sot/fosta sotie;
c) persoanele care au stabilit relatii asemanatoare acelora dintre soti sau dintre parinti si copii, in cazul in care convietuiesc;
d) tutorele sau alta persoana care exercita in fapt ori in drept drepturile fata de persoana copilului;
e) reprezentantul legal sau alta persoana care ingrijeste persoana cu boala psihica, dizabilitate intelectuala ori handicap fizic, cu exceptia celor care indeplinesc aceste atributii in exercitarea sarcinilor profesionale.
Nu ati zis la cine stati si de ce.. cum stati acolo, va puteti duce in alta parte.