Buna seara.Intr-o seara intr-o benzinarie unde se poate spala masina cu fise (3 min/fisa) am vrut sa intru in locul unde se spala (asa cum am intrat de alte 100 de ori) si furtunul care cobora din tavan s-a agatat de oglinda.Pana am observat pana am oprit s-a tensionat si a fortat manerul care sufla apa cu presiune si s-a rupt.Am anuntat ,a venit o doamna care avea pretentii sa ii platesc pistolul.Eu am considerat ca angajatii benzinariei nu au verificat pozitia furtunului dupa ultimul client si acesta a ramas prea pe mijloc agatandu-se de oglinda si am spus ca nu ii platesc ca nu consder ca este vina mea.Acum a spus ca trebuie sa cheme service-ul sa vada paguba,am lasat numar de telefon sa vedem ce om rezolva si cum.
Acum intrebarea mea este ce pot patii si cum se poate indrepta impotriva mea desii eu consider ca am fost doar ghinionistul care a nimerit in acel moment din moment ce furtunul atarnand din tavan pe mijloc se putea intampla oricui.
va multumesc anticipat.
Probabil ei se vor prevala de o actiune in despagubiri pentru fapta cauzatoare de prejudicii, iar dvs. va veti apara cu lipsa vinovatiei pentru fapta respectiva sau eventual veti cere daune pentru paguba produsa masinii. Toate astea daca se va ajunge in instanta.
Va sfatuiesc sa dati fuga fuguta la benzinarie si sa cititi foarte atent regulamentul afisat de utilizare/functionare a instalatiei de spalat. S-ar putea sa aflati chiar de acolo de la ei la ce sa va asteptati si ce aveti de facut pe mai departe.
Da,si eu am schimbat astazi de 3 ori regulamentul deschidere a geamurilor de la casa si de doua ori cel de deschidere a usi de la camara .Si?
Regulamentul e cu titlu informativ nu obligatoriu iar cei de acolo sunau daca aveau de gand sa spuna ceva .