avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Daune morale pentru imbolnavirea in timpul stagiului ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Daune morale pentru imbolnavirea in timpul stagiului militar obligatoriu in perioada comunista

Caut un avocat specialist pentru aceasta problerma.Am pierdut la fond si am declarat apel. Acum vreau sa pun problema mai temeinic ,deoarece la fond nu am avut avocat.
Cel mai recent răspuns: Andyx , utilizator 00:28, 24 Martie 2015
Puteti angaja specialistul specialistilor,din pacate pt dvs nu aveti nici o sansa.Ati depasit cu mai mult de doua decenii termenul in care puteati solicita ceva.
Problema prescriptiei am depasit-o de la primul termen deoarece efectele boli se produc si acum . Am pierdut la fond deoarece eram suspect de boala inainte de stagiu militar.
Nu pot sa cred ca un avocat nu vede efectul continuu !!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere ramasa fara obiect eugen82 eugen82 la fond cererea a fost respinsa pe exceptie , urmeaza apelul intre timp paratul si-a indeplinit obligatia,cererea a ramas fara obiect cum se va proceda in ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie Corina Chilom Corina Chilom buna ziua! as vrea si eu, daca are cineva, modul de calcul al pensiei. pentru pensia anticipata si pentru cea pe caz de boala. mi-a zis cineva ca pensia ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala (dobandita din cauza serviciului) - pot sa chem in judecata fostul angajator? ionel1960 ionel1960 Buna ziua! Sunt Ionel, am 53 ani si apelez la dumneavoastra cu speranta de a ma ajuta sa rezolv o problema care ma framanta de ani de zile. Am lucrat 24 de ... (vezi toată discuția)