In 2006 am cumparat un apartament situat la et 6 [ultimul],podul era distrus,ap avea grave probleme...am schimbat invelitoarea pe banii mei,cu autorizatie de constructie,dar autorizatia a fost scoasa in numele asociatiei de proprietari,toate chitantele si facturile sunt pe numele meu...am incheiat un ,,act" cu vecinii mei care mi-au cedat dreptul de folosinta[proprietate]asupra podului...in schimb eu am acoperit cu tabla casa scarii,,bun comun,,am varuit si revopsit toata scara blocului,cele 6 etaje..intre timp am izolat podul si am facut o garsoniera...cum pot INTABULA si cum pot obtine DREPTUL DE PROPRIETATE asupra garsonierei?? MULTUMESC ANTICIPAT...
Buna ziua...contactati un expert cadastral,va spune ce documentatie va trebuie dar ca sa fiti sigura ca nu cheltuiti banii aiurea,duceti-va cu vecinii in fata notarului,sa nu se razgandeasca careva...normal ar fi sa-i despagubiti sau sa va dea declaratie ca nu au pretentii...numai in fata notarului in scris....cu respect...
Mansardare pod bloc
TMana
Buna ziua,
Situatia mea este urmatoarea. Am un apartament la ultimul etaj al unui bloc cu doua etaje, plus parter, cu cate 2 apartamente/etaj. Scara pe care ... (vezi toată discuția)