avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cum pot intabula si obtine drept de proprietate asupra ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cum pot intabula si obtine drept de proprietate asupra Mansardei de deasupra apartamentului meu??

In 2006 am cumparat un apartament situat la et 6 [ultimul],podul era distrus,ap avea grave probleme...am schimbat invelitoarea pe banii mei,cu autorizatie de constructie,dar autorizatia a fost scoasa in numele asociatiei de proprietari,toate chitantele si facturile sunt pe numele meu...am incheiat un ,,act" cu vecinii mei care mi-au cedat dreptul de folosinta[proprietate]asupra podului...in schimb eu am acoperit cu tabla casa scarii,,bun comun,,am varuit si revopsit toata scara blocului,cele 6 etaje..intre timp am izolat podul si am facut o garsoniera...cum pot INTABULA si cum pot obtine DREPTUL DE PROPRIETATE asupra garsonierei?? MULTUMESC ANTICIPAT...
Cel mai recent răspuns: zatara76 , utilizator 10:55, 23 Martie 2015
Buna ziua...contactati un expert cadastral,va spune ce documentatie va trebuie dar ca sa fiti sigura ca nu cheltuiti banii aiurea,duceti-va cu vecinii in fata notarului,sa nu se razgandeasca careva...normal ar fi sa-i despagubiti sau sa va dea declaratie ca nu au pretentii...numai in fata notarului in scris....cu respect...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire acoperis cu amenajare interioare rixos rixos Buna seara, Locuiesc intr-o spalatorie devenita ulterior apartament, intr-un imobil istoric . Aceasta spalatorie, care in anii 80 a devenit apartament mai ... (vezi toată discuția)
Mansardare pod bloc TMana TMana Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea. Am un apartament la ultimul etaj al unui bloc cu doua etaje, plus parter, cu cate 2 apartamente/etaj. Scara pe care ... (vezi toată discuția)
Declaratie autentificata Gabi san. Gabi san. Buna ziua. Detin o jumatate de casa cu acte iar in cealaltă jumatate o detine sora mea .podul casei este comun. Sora mea mi-a dat o declatatie notariala ... (vezi toată discuția)