avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Tahograf utilitara 3,5 t
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Tahograf utilitara 3,5 t

Ce se mai stie de proiectul de lege in care vor sa monteze aparate tahograf pe utilitarele de 3,5 T.
as vrea sa imi iau o autoutilitara de 3,5 T basculabila cu roti duble pe spate dar imi este frica ca o sa ma trezesc ca mi se cere sa-mi montez tahograf pe ea.X-(
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 19:55, 23 Martie 2015
Deocamdata nu se aude nimic!
Totusi, fiti prevazator si detarati autoutilitara, coborati-o la 2,8t, nu va va pune arr-ul pe cantar :)
Detararea o puteti rezolva la rar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norme metodologice og11/2013 CMARGARIT CMARGARIT Buna ziua Stie cineva au aparut normele la OG11/2013 ca nici macar ARR-ul nu stie ce sa imi raspunda la intrebarea \\" O societate comerciala detine o ... (vezi toată discuția)
Licenta de teansport pt autoutilitara de 3.5t pdaniel1975 pdaniel1975 Buna seara va supun atentiei urmatorul aspect: detin o platforma de tractari auto de 3.5t,imn in ro,pe persoana fizica,detin pfa cu codurile caen respective,am ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat de afară o mașină cu dlr (lumini led) în locul proiectoarelor. nu știu, și nu cred că sunt montate în fabrică, aș putea avea probleme cu legea din cauza lor? Albertobu Albertobu Va salut! Am cumparat de afara o masina cu DLR (lumini led) in locul proiectoarelor. Nu stiu si nu cred ca sunt montate de fabrica, ci mai degraba zic ca ar fi ... (vezi toată discuția)